ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΔΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

«Η ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ»

Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για την συνεύρεση, την επικοινωνία και την ενημέρωση σχετικά με θέματα του χωριού όλων των ανθρώπων που μένουν ή κατάγονται από αυτό ανά τον κόσμο ολόκληρο. Εξερευνήστε τη σελίδα και ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά το χωριό μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

***ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ Βιβλίο Επισκεπτών***

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

Νέα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΠΕΙΤΑ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΑΝΕΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ  ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΠΤΩΣΗΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ. ΕΠΙΣΤΑΤΕ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΦΕΡΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΛΙΣΤΗΡΟΤΗΤΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΞ. !!!ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Απο τις απογευματινες ωρες εχει επιδεινωθεί ο καιρός στην Αγία Βαρβάρα καθώς έχουν ξεσπάσει δυνατές καταιγίδες συνοδευόμενες απο θυελλώδης άνεμους προκαλώντας σοβαρα πρόβλημα στις οικίες καθως και στις μετακινήσεις. Επιστάτε η προσοχή ολων όσον θελουν να μετακινηθούν στον ορεινο ογκος του πρώην Δήμου Παναιτωλικού καθως σε πολλές περιπτώσεις ίσως εχει διακοπή και η κυκλοφορία λογω κατολισθισεων. Οι ιδιες συνθήκες επικρατουν σε ολα τα χωρια του Παναιτωλικού. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Διαβάστε περισσότερα

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες: Ευχές Δ.Σ.
Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ' αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.


Χρόνια πολλά και ευλογημένα με υγεία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ - Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν, θανάτῳ θάνατον πατήσας καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος. 

 
Ήχος πλ.α΄.
Στιχ.α΄ Αναστήτω ο Θεός, και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού, και φυγέτωσαν από προσώπου αυτού οι μισούντες αυτόν.
 
Πάσχα ιερόν ημίν, σήμερον αναδέδεικται, Πάσχα καινόν, Άγιον Πάσχα μυστικόν, Πάσχα πανσεβάσμιον, Πάσχα Χριστός ο λυτρωτής, Πάσχα άμωμον, Πάσχα μέγα, Πάσχα των πιστών, Πάσχα το πύλας υμίν, του Παραδείσου ανοίξαν, Πάσχα πάντας αγιάζον Πιστούς.
 
 
Στιχ β΄. Ως εκλείπει καπνός εκλιπέτωσαν, ως τήκεται κηρός από προσώπου πυρός.
 
Δεύτε από θέας, Γυναίκες ευαγγελίστριαι, και τη Σιών είπατε. Δέχου παρ' ημών, χαράς Ευαγγέλια, της Αναστάσεως Χριστού, τέρπου χόρευε, και αγάλλου, Ιερουσαλήμ, τον Βασιλέα Χριστόν, θεασάμενη εκ του μνήματος, ως νυμφίον προερχόμενον.
 
 
Στιχ.γ΄ Ούτως απολούνται οι αμαρτωλοί από προσώπου του Θεού και οι δίκαιοι ευφρανθήτωσαν.
 
Αι Μυροφόροι γυναίκες, όρθρου βαθέος, επιστάσαι προς το μνήμα του Ζωοδότου εύρον Άγγελον, επί τον λιθον καθήμενον, και αυτός προσφθεγξάμενος, αυταίς ούτως έλεγε. Τι ζητείτε τον ζώντα μετά των νεκρών; τι θρηνείτε, τον άφθαρτον ως εν φθορά; απελθούσαι κηρύξατε, τοις αυτού Μαθηταίς.
 
 
Στιχ.δ΄Αύτη η ημέρα, ην εποίησεν ο Κύριος, αγαλλιασώμεθα και ευφρανθώμεν εν αυτή.
 
Πάσχα το τερπνόν, Πάσχα Κυρίου Πάσχα, Πάσχα πανσεβάσμιον ημίν ανέτειλε, Πάσχα εν χαρά αλλήλους περιπτυξώμεθα, ω Πάσχα λύτρον λύπης και γαρ εκ τάφου σήμερον, ώσπερ εκ παστού, εκλάμψας Χριστός, τα γύναια χαράς έπλησε λέγων, Κηρύξατε Αποστόλοις.
 
Διαβάστε περισσότερα
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ - ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ
 
 

ΚΑΦΕ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ «ΤΟ ΛΥΚΟΧΩΡΙ»®

Στο χωριό μας λειτουργεί καφέ-ψησταριά στην πλατεία του χωριού (πίσω από το χώρο του Δημοτικού Σχολείου). Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και την υπέροχη θέα και να γευστείτε τις υπέροχες γεύσεις μας!!! Οι τιμές μας είναι προσιτές. Ευχαριστούμε!!!

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΖΑΜΠΑΡΑΣ AUTO STATION,Πρατήρια Υγρών Καυσίμων,

1ο Κατάστημα: 2ο km Ε.Ο. Αγρινίου-Καρπενησίου, Καμαρούλα

2ο Κατάστημα: Αργυροκάστρου & Καποδιστρίου 1, Αγ. Κων/νος

Κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ - Π. ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο.Ε.,

Σήμανση Οδών–Οδική Ασφάλεια, 10ο km Ε.Ο. Αγρινίου-Αντιρρίου

 
 
 
ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,

Οικοδομικά Υλικά-Χρώματα-Χωματουργικές Εργασίες, Κοσμά Αιτωλού Καινούργιο Αγρινίου

 
 
 
 

ΑΦΟΙ ΑΠ. ΑΓΓΕΛΗ Ο.Ε.,

Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρία–Κατασκευές Ξυλοτύπων, Καινούργιο Αγρινίου

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε.,

Τυροκομικά Προϊόντα Ορεινής Τριχωνίδας, 8ο km Ε.Ο. Αγρινίου-Καρπενησίου

 
 

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ